Advertisement

Alişan Ve Eda Erol - Alişan ve Eda Erol Ayrıldı Mı? - Magazin Haberleri - Esra erol'un kardeşi eda erol'un hesabından dün alişan ile ayrılık açıklaması yapılmış, daha sonra hesap hacklendi diyerek haber yalanlanmıştı.

Alişan Ve Eda Erol - Alişan ve Eda Erol Ayrıldı Mı? - Magazin Haberleri - Esra erol'un kardeşi eda erol'un hesabından dün alişan ile ayrılık açıklaması yapılmış, daha sonra hesap hacklendi diyerek haber yalanlanmıştı.. Her şey güzel giderken alişan'ın verdiği bir röportajda nişanlısı için. Hatta sezon finalinde ikisi de programa video göndermiş ve yazın evleneceğiz diye mesajı vermişlerdi. Alişan ile eda erol, temmuz ayında avm çıkışında görüntülenmiş, ünlü şarkıcı erol'a söylediği yüzüğe çok para verdim, gazetecilere göstersene eda erol, alişan'ın bu açıklamarından sonra instagram'daki profil fotoğrafını değiştirdi. Ancak bu paylaşım kısa süre sonra eda erol'un kardeşi bihter tarafından yalanlandı ve eda erol'un hesabının hacker'ler tarafından saldırıya uğradığı söylendi. Çift, tanıştıktan çok kısa bir süre sonra nişanlanarak herkesi şaşırtmıştı.

İlişkileri o kadar hızlı ilerliyordu ki, 3 ay içinde aileler tanıştı, nişan yapıldı. Alişan ayrılık haberleri ile ilgili tek. Magazin programlarına bomba gibi düşen bu haberin detaylarını sizlere açıklayacağız. Eda erol, dün instagram sayfasından çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık dedi. Daha sonra hesabın hacklendiği ve ayrılık haberlerinin gerçek olmadığı iddia edildi.

Alişan'ın sevgilisi Eda Erol kimdir? Esra Erol'un kardeşi ...
Alişan'ın sevgilisi Eda Erol kimdir? Esra Erol'un kardeşi ... from i.internethaber.com
Böylece alişan, cumhurbaşkanı erdoğan'a verdiği sözü de tutmuştu. Türkücü alişan ile esra erol'un kardeşi eda erol, 40 konak tarabya evleri'nde düzenlenen törenle nişanlandı. Ancak bu paylaşım kısa süre sonra eda erol'un kardeşi bihter tarafından yalanlandı ve eda erol'un hesabının hacker'ler tarafından saldırıya uğradığı söylendi. Kasımda evlenmeyi planlayan eda erol ve alişan, açıklamanın ardından sosyal medyadaki hesaplarından birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi. Eda erol ve alişan tektaş fan sayfasıdır prensprenses 09.05.2017 prensesimden 8 değerli suzan. Esra erol'un kız kardeşi eda erol ile bir süredir beraber olan alişan ayrılık açıklamasında bulundu. İlginç olan ise eda erol'un sezin erbil'in arkadaşı olmasıydı. Erol'un profilinde ayrılık haberlerine rağmen alişan ile yer.

Magazin programlarına bomba gibi düşen bu haberin detaylarını sizlere açıklayacağız.

Nişanlısı eda erol ile ayrıldıkları iddia edilen alişan konuya ilişkin açıklama yaptı. 1,5 ay sonra nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten kötü haber geldi. Dünden beri yapılan yorumlara karşı sessiz kalan alişan, instagram. Eda erol ve alişan tektaş fan sayfasıdır prensprenses 09.05.2017 prensesimden 8 değerli suzan. Esra erol'un kız kardeşi eda erol ile bir süredir beraber olan alişan ayrılık açıklamasında bulundu. Alişan ile eda erol, 29 haziran'da nişanlanmış, evlenmeye 1.5 ay kala ayrılmıştı. Ünlü sunucu esra erol'un kızkardeşi eda erol ile haziran ayında nişanlanan alişan, bu sabah yaptığı açıklama ile son günlerde çıkan ayrılık haberlerini doğruladı. Alişan'ın ilk açıklamasında paylaştığı fotoğrafta oldukça dikkat çekti. Her şey güzel giderken alişan'ın verdiği bir röportajda nişanlısı için. Alişan ve eda erol ayrıldı! Alişan günlerdir süren sessizliğini bozdu ve nişanlısı eda erol ile ayrıldığını duyurdu. Alişan ile eda erol'un ayrılık haberlerine nur yerlitaş da esra erol'a taş atarak bomba bir yorumda bulundu. Kasımda evlenmeyi planlayan eda erol ve alişan, açıklamanın ardından sosyal medyadaki hesaplarından birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi.

Ayrılıkla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Ertesi gün de insagram'dan çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık uçankuş'un iddiasına göre; Eda erol'un instagram hesabından alişan'la ayrıldığını duyuran bir paylaşım yapıldı. Alişan günlerdir süren sessizliğini bozdu ve nişanlısı eda erol ile ayrıldığını duyurdu. Eda erol, dün instagram sayfasından çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık dedi.

Eda Erol: Alişan'ın söyledikleri... | Magazin Haberleri
Eda Erol: Alişan'ın söyledikleri... | Magazin Haberleri from im.haberturk.com
Alişan ile nişanlanmasının sonrasında merakla araştırılan isimler arasında i̇zdivaç programı sunucusu esra erol'un kız kardeşi eda erol, 1986 yılında doğdu. Eda erol'un instagram hesabından alişan'la ayrıldığını duyuran bir paylaşım yapıldı. Eda erol ve alişan'ı ayrılığa götüren neydi? Olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen alişan'dan açıklama gelmezken; İlk olarak eda erol'un sosyal medya hesabından paylaştığı 'yollarımızı ayırdık' mesajı ilk olarak yalanlansa da günün ilerleyen saatlerinde farklı iddialar gündeme geldi. Eda erol ve alişan'ın ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ertesi gün de insagram'dan çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık uçankuş'un iddiasına göre; Bu gelişmelerin ardından ''alişan ve.

Magazin programlarına bomba gibi düşen bu haberin detaylarını sizlere açıklayacağız.

Alişan ve eda erol ayrıldı! Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çift aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı. Alişan nikahtan sonra eda erol'un çalışmasını istemiyordu. Kendisine yöneltilen nişanlınız oyuncu olmak istiyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sorusan ünlü şarkıcı alişan oyucu olma isteğini kabul. Yakın zamanda ünlü sunucu esra erol'un kız kardeşi eda erol'la nişanlanan alişan sevgilisinden ayrıldı. Esra erol'un kardeşi eda erol, alişan ile nişanlanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Eda erol ve alişan'ı ayrılığa götüren neydi? Şiddetli kavganın sonrasında eda erol önce instagram hesabını askıya almasından sonra çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık şeklinde açıklama yaptı. Alişan ve nişanlısı eda erol nişan atarak yollarını ayırdı. Evlilik hazırlıkları yapan alişan ve eda erol'un, erol'un eski sevgilisi ogan şenyolcu nedeni ile kavga ettiği iddia ediliyor. Olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen alişan'dan açıklama gelmezken; 1,5 ay sonra nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten kötü haber geldi. Alişan ile nişanlanmasının sonrasında merakla araştırılan isimler arasında i̇zdivaç programı sunucusu esra erol'un kız kardeşi eda erol, 1986 yılında doğdu.

Esra erol'un kardeşi eda erol'un hesabından dün alişan ile ayrılık açıklaması yapılmış, daha sonra hesap hacklendi diyerek haber yalanlanmıştı. Alişan eda erol ayrılığıyla ilgili bomba yorumsa nur yerlitaş'tan geldi. Daha sonra hesabın hacklendiği ve ayrılık haberlerinin gerçek olmadığı iddia edildi. Eda erol ve alişan'ı ayrılığa götüren neydi? 1,5 ay sonra nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten kötü haber geldi.

Alişan ve Buse Varol, Eda Erol'la Pişti Oldu - Haber365
Alişan ve Buse Varol, Eda Erol'la Pişti Oldu - Haber365 from img.cdn.haber365.com.tr
Esra erol'un kız kardeşi eda erol ile bir süredir beraber olan alişan ayrılık açıklamasında bulundu. Bu kez esra erol'un kardeşi eda erol nişanlandı. İlk olarak eda erol'un sosyal medya hesabından paylaştığı 'yollarımızı ayırdık' mesajı ilk olarak yalanlansa da günün ilerleyen saatlerinde farklı iddialar gündeme geldi. Esra (erol) ve ben duruma el attık. Alişan'ın yeni nişanlısı eda erol kim? Daha sonra hesabın hack'lendiği ve ayrılık haberlerinin gerçek olmadığı ortaya çıktı. Şarkıcı alişan bir süredir birlikte olduğu eda erol ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Kendisine yöneltilen nişanlınız oyuncu olmak istiyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sorusan ünlü şarkıcı alişan oyucu olma isteğini kabul.

Şarkıcı alişan bir süredir birlikte olduğu eda erol ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Alişan ile eda erol'un ayrılık haberlerine nur yerlitaş da esra erol'a taş atarak, flaş bir yorumda bulundu. Daha sonra hesabın hack'lendiği ve ayrılık haberlerinin gerçek olmadığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı alişan, geçtiğimiz günlerde esra erol'un kardeşi eda erol ile nişanlanmıştı. Esra erol'un kardeşi olan eda erol ve alişan yakın zamanda nişanlanmıştı. Eda erol'un instagram hesabından alişan'la ayrıldığını duyuran bir paylaşım yapıldı. Fakat nişanlısı alişan 'ın bu konudaki tavrı oldukça netti. Alişan nişanlı seçimlerinde ünlü tercihleri ile biliniyor. İlginç olan ise eda erol'un sezin erbil'in arkadaşı olmasıydı. Ayrılığı doğrulayan alişan, eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur 41 yaşındaki alişan, esra erol'un kardeşi eda erol hakkında yaptığı açıklamaya şöyle devam etti: İkilinin ağzından kısa bir süre önce birlikteliklerini ifade eden o açıklamayı hepiniz yapılan bir röportajda alişan nişanlısı eda erol için tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek şeklinde yaptığı yorum gündemi adeta yerinden oynattı. Alişan günlerdir süren sessizliğini bozdu ve nişanlısı eda erol ile ayrıldığını duyurdu. Eda erol ve alişan'ın ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Nişanlısı eda erol ile ayrıldıkları iddia edilen alişan konuya ilişkin açıklama yaptı.

1,5 ay sonra nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten kötü haber geldi alişan. İlk olarak eda erol'un sosyal medya hesabından paylaştığı 'yollarımızı ayırdık' mesajı ilk olarak yalanlansa da günün ilerleyen saatlerinde farklı iddialar gündeme geldi.

Posting Komentar

0 Komentar